gott nytt år!



★ .


cuz this love is a sure thing.


Svar på tal.


Lorena om mamma.♥:
Fan va feeeeet!!! vem gjorde den? Joel? :)

haha , ah det var Joel :)

mamma.♥


I need new haters the old ones are starting to like me.

Before I die.

Resultat

:
så här blev mitt hår.

jobbig!

Anonym om BEFORE I DIE★:
får du ha kille av din mamma :O ?

för det första så vet jag inte vem du är och du behöver inte vara anonym om du vill veta så mkt om mig ;) och för det andra detta är mitt liv som du inte behöver blanda dig i , och man kan fan gilla vem fan man vill! seriöst jag få riktigt damp på såna som ni! OCH JA MIN MAMMA VET OM ALLT så du behöver inte fråga eller bry dig om mig mer!

˜


BEFORE I DIE★


Get lost.

Hej! har precis färgat mitt hår vi få se hur det blir efter jag har duschat^^
så nu sitter jag här alone haha.. min mamma och bror stack till ICA , och jag ska ta och äta nåt snart :) justeeee nyårs fest imorgon yeye fan va nice!! men vi hörs senare pussssss!

Svar på tal.

Anonym om Filmdags.:
Hej rita vad fin u är , jag har en fråga till dig , hur blev du och Din kille tillsammans älskar du honom på riktigt?:)
Hej , ahah aw tack så mkt :))! jag vill inte svara på frågan men jag älskar honom så är det ba. kram!

Filmdags.

Nu ska jag kolla på en film , så ni få sova gott så hörs vi imorgon!

before I die.♥

It's amazing how wrong you can be about a person.

Hejsan där! Jag sitter här och kollar på tv med mamma, trevlig :) och jag suger på blogga vafaaaaaan vet inte vad jag ska blogga om min kompis sa att det var bra att jag började med "before I die" så att jag ska forsätta blogga så om jag orkar haha så nu ska jag kolla på en film som heter "surf school" elr ah nåt sånt , så ni få ha det bra!

BEFORE I DIE♣


med Nora♥

Hellu! Nora är hemma hos mig just nu och vi var i ICA och köpte lite gott :) sen kom vi hem till mig för det var jättekallt ute , och nu vet vi inte vad vi ska göraaaaaaaaaa .. hjälp? hihi
Iaf det är många som läser min blogg och jag blir glad så forsätt så är ni jättegulliga. Kram på er!

BEFORE I DIEツ


BEFORE I DIE★


jag vill & jag kommer åka dit.

saknar.

jag saknar ett ställe , jag saknar sommar & jag saknar mina gammla vänner .. vafan tar alla vänner vägen?!! oh orka att allt ska var så dött :(
menmen that's life man få leva med det , jag är TRÖTT & nu menar jag det kan somna när som helst buhuu vet inte ens vad jag skriver haha .. takecare så hörs vi!


Un do jem aty në momente më të fshtira.


I will not keep calm and you can fuck off.

Hejsan alla bloggläsare :) , ska berätta lite om min dag hm.. mamma väckte mig vid 11 idag och frågade om jag ville dra till stan först orkade jag inte men sen sa jag okej & där köpte jag det jag visade på första inlägget så jag blev nöjd sen vid 13:40 tog jag bussen hem till araby för att jag skulle träffa min älskling.. vi gick runt hela araby och hovsaga och pratade om olika saker, trevligt! sen vid 16:00 kom jag hem och tog på mig mina mjukisar för att mina ben var röda somfasen, damn vad kallt!! menmen det var allt jag gjorde idag nu ska jag äta middag med mami och min kusin kram!

Svar på tal.

Anna om stan :)):
vart har du köpt pyjamasbyxorna nånstans? de va jättefina :D

Hej Anna! jag köpte de i gina :) kram!

stan :))


kärlek.


I don't give a fuck what people think of me if I did , I wouldn't be me.

Hellu bloggen! Idag har jag bara tråkat hemma :O vet inte vad jag ska göra , vaknade jättesent också menmen pratade nyss med min älskade älskling som jag ska träffa imorgon nicenice!
men just nu ska sitter jag bara och kollar på några filmer och sånt som jag ska kolla senare ikväll så jag inte har det tråkigt.

☆.


bläääääääääää.

jag suger på rubrik! menmen jag vaknade nyss & är ftf trött .. ska snart gå upp från sängen och laga mat till mig själv :) idag ska jag nog vara hemma eller med min kusin vet inte vi få se :/ men imorgon ska jag kanske träffa en kompis så det blir bra.
aight take care everybody!

sometimes you just have to close your mouth and act like nothing has happen!

Hejsan! jullovet har börjat :) skönt! idag var jag med mamma i stan där träffade jag mina kusiner men vi hittade inget bra :( iaf vi ska kanske dit imorgon med såå vi få se..
igår var amanda hos mig hon sov över vi kollade på olika filmer och så , idag vid typ 1 stack hon hem för hon skulle till hennes mormor men vi ska träffas igen under jullovet :D
så nu ska jag visa lite bilder från igår.


...

ville ba säga godnatt så hörs vi imorgon!


med amanda♥


amandiish!

hejsan! sorry för jag icke har bloggat menmen jag har haft det hur tråkigt som helst så jag vet inte vad jag ska blogga om :) men iaf pratade nyss med amanda och hon ska kanske komma till mig och sova över och sen ska vi hitta på nåt roligt för att jag dör av tråkheeeeeet!
så ska dra snart och duscha och fixa mig sen bloggar jag puss.

"Jag är inte hel utan dig, du är hela min kropp, min själ. När du äntligen mitt hjärta vunnit, hade det varit jobbigt om du försvunnit. Min hand i din, jag är så glad att du är min. När vi är tillsammans, existerar inget annat, hela världen stannar"


one wish.


ville bara säga..


lördaaaaaag.

Eftersom jag inte firar jul så är jag hemma ist och tjockar i mig lite smått och gott haha :P
vaknade vid 2 idag eftersom jag kollade på film igår så somnade jag sent .. menmen idag ska jag  inte göra mycket ska nog va med min kusin hemma och chilla. Takecare.

g'night!


GodJul.

Jag önskar er en underbar Jul ♥

Welcome to Sweden :)


Lisi♥

Svar på tal.

Anonym om Sursomfan.:
:o .. vad hände på julfesten? haha WHY DIDNT U TELL ME? I'LL KICK EM ASSES!!! haha, vad hände? <3



SVAR:  det blev bråk mellan några killar så dom stängde gården sen vet jag inte vad som hände polisen kom & jag orkade inte va kvar för det var kallt och jag frös somfan :)
kram!<33

fuck boys who can't handle love =)

Hey! sitter och här och letar efter en bra film men hittar ej , kan ni någon bra film? :)
Iallafall min kusin sover över hos mig ikv med och Akira kommer också hit så det blir nog bra haha..
åt nyss pizza som min mamma gjorde hur gott somhelst :D men jag fick ont i magen med mohaha känner mig tjock nu! menmen som ni ser så har jag inte gjort så mycket städade lite mitt rum innan så det blev fint.
bjuder på en bild som jag tog innan.

Real girls aren't perfect.Perfect girls aren't real.

Hejsan, vaknade för 1timme sen alla mina kusiner sov hos mig igår vi hade det hur trevligt som helst ;).
idag vet jag inte vad som händer & jag vet inte om gården är öppet så venne vad som händish ska kanske chilla hemma med min kusin eller nåt vi få se vad som händer annars få jag hitta på nåt roligt meeeeeen ha det bra för att nu ska jag fixa mig puss!
En bild från igår.

YOLO!


Jeta♥


Jullov♥

Hejsan alla bloggläsare! Idag var det sisa dagen i skolan & jag fick mina första betyg blev nöjd med det förutom matematik dåå :( , känns så skönt att få jullov få vila ut lite efter allt plugg och prov som vi har haft.
Iallafan ville bara säga att jag är jättejäätteeeeeeeeeglad för en sak också och det säger jag icke vad det är :P
men nu ska jag äta lite mat så hörs vi .
Här få ni se en bild på mina betyg :)

Sursomfan.

Hej, jag sitter här och är jättesur för imorgon har jag julshow & jag har inte kamera :( faaaaaaaan!
iallafall var på "julfesten" det var helt okej men sen blev det kaos , panik , fight & bullshit.. orka.
menmen jag dör asså behöver sova men jag orka endå inte sova :/ . Imorgon blir det bra men fan asså att jag inte har min kamera faaaaaaaaaaaaaaaan!

Julfest.

Hejsan bloggen! idag har jag haft det bra , stack till skolan det gick bra fick se mina betyg och jag blev nöjd förutom matten som jag aldrig klarar av!!
iaf idag är det julfest i arabygården (komgärna) :) det blir alltid roligt, amanda kommer snart till mig, sen ska nora också komma tro jag eller så träffas vi där så väl se!
Imorgon är det sisadagen i skolan äntligen jullov , få sova ut♥.
nu ska jag fixa mig lite. Takecare :D

Sistalektionen.

shulululu :) är glad somfan eftersom det är sisa lektionen och sen slutar vi hela skolan för att imorgon har vi bara show i vår skola som några elever ska redovisa eller nåt ah iaf ville ba säga att jag är glaaaaaaad :)

Goodnight!

säger ba natti natti :) för jag dör snart!!!

Nu åker jag!

Nu ska jag till mina kusiner som bor på norr , ha det bra (K).

♥!


So.

Hejsan alla boggläsare! just nu har jag solektion och det är hur segt somhelst vi ska typ kolla på en film eller någon :) , efter so:n slutar jag för dagen sen ska jag hem och efter det har jag albanska och sen ska jag till min kusin eller nåt.
Så ni få ha det bra så bloggar jag på kvällen igen.

Take Care.♥

Hos Bleonaaaaa.

Hej igen! Nu är jag hos bleona , var i sjukhuset med mami och det gick bra ;) , sen stack vi hem och åt och efter det så frågade mamma mig om jag ville gå med henne till bleona så sa jag ah visst :) sen kom vi och nu sitter jag här med bleona vi snackar med natta på msn också roligttt! menmeeen vi ska nu fixa lite saker. Kram på er!



Bleona på bilden♥


Boring Monday.

Hellu alla bloggläsare, var i skolan idag det var helt okej tråkigt var det med för vi hade vanliga lektioner :( 
menmen är helt slut skulle lätt kunna somna men kan tyvärr inte för att jag har tid i sjukhuset vid 16:00 men när jag kommer hem ska jag ta och vila lite döör annars!!
Nu ska jag dra för min buss kommer vid tjugo över tre , så vi hörs senare ;)
Bara för jag saknar sommaren.♥

Hate Sleeping Alone.

Sitter här och försöker kolla på "Paranormal Activity 3" fast jag vågar inte haha :P
menmen skola imorgon och jag är glad eftersom det är sisa veckan, göttsomfan tagga jullov♥!
har märkt en sak , jag bloggar som en idiot fast endå är jag tråkig , men så snabbt det börja bli mkt läsare kmr jag ha frågestund och sånt bullshit ;) wieeeh nu ska jag försöka kolla på filmen puss på er!

19:19.

seriöst är det bara jag som hatar söndagar!!! så jävla tråkigt, aaaopp har inte gjort mycket kollade på en film den var rätt bra sen kollade jag lite på mina gammla bilder & jag sitter och skrattar tyckte att dom var värsta snygga haha ;) men ni få ha det bra för nu ska jag fixa lite saker till imorgon :*

bara 12år.

-You turned out to be the best thing i never had and i will always be the best thing you never had.


One team one love. Cules de FC Barcelona♥!

Hejsan alla bloggläsare! Barca spelade idag mot Santos & gissa vad??! Barca vann såklart med 4-0 så jävla bra de är ;)
Iaf vaknade typ för 1timme sen och jag har det jääääääääääääättetråkigt dör snart plus jag hatar söndagar tråkigaste dagen i mitt liv alltså!
Finaste bilden.

-Word!


make my wish come true.


Filmdags elr vad säger ni?

japp som rubriken säger , ska snart kolla på en film som heter "All about Steve" den verkar rolig & jag är inte alls trött vaknade vid 16:20 idag tro jag.. menmen nu ska jag kolla på film så bloggar jag senare elr imorgon när jag vaknar puss heeej!

New start!

Hejsan , Lorena har precis fixat min blogg eftersom jag hade en med en kompis men hon la ner den för att hon öppnade en ny till sig själv och sånt men nu back on track på mina egna fötter ;)
&& jag hoppas verkligen att det kmr gå bra denna gången som på förra bloggen iaf ha det bra så hörs vi igen 
mwaaah.

RSS 2.0